Beautylust

vrijdag 21 september 2012

Jetske Ultee's Huidboek

Hoi Iedereen,


Lang geleden hé? Ik (Charlotte) heb het de laatste tijd enorm druk gehad met op vakantie te gaan en sinds 2 weken ook naar het school te gaan. De leerkrachten bombarderen je gewoon met testen en taken al vanaf de 2de schooldag? Dat kan toch gewoon niet? Ze doen precies alsof je geen vrije tijd mag hebben!

Maar goed, jullie hebben vast en zeker al wel wat gehoord over Jetske Ultee en haar beroemde 'Huidboek'. Dit boek geeft je een enorme kennis over je huidtype, ingrediënten, wat je beter wel en niet op je huid kunt smeren etc... Maar hoe begon het eigenlijk allemaal?

Jetske heeft haar jaren gestort in de cosmetica met als hoofdvraag wat er nu eigenlijk bewezen is en wat niet? Zij heeft een zoektocht gehouden naar de truth over cosmetica, want zeg nu zelf, al die reclame op de tv kan toch niet kloppen? Anders zouden alle mensen hier op de wereld met een perfecte huid en enorme eyelashes rondlopen hé, maar dat is spijtig genoeg niet het geval! :( Want ook wij lijden met skinproblems zoals de meesten hier op de wereld.

Ik en Gilles vonden het wel wat te veel om het boek in 1 blog te beschrijven, dan denk ik zelf dat jullie het niet meer zouden lezen!(: Dus onze oplossing was om het boek te reviewen per hoofdstuk. Dit was maar de intro om te zeggen wat we van plan waren. 

Dus wat vinden jullie ervan?

Ps: Ook heb ik er gisteren voor gezorgd dat je zelfs kunt reageren zonder hier een account op te hebben. Dus comment er maar op los :D

Groetjes x
Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten