Beautylust

maandag 24 september 2012

Nieuw bij Lush!

Ja, ik weet het 'Lush' komt de laatste tijd meer in de kijkers te staan, maar het zijn nu eenmaal goede tijden voor de Lush. En wat ze deze keer weer hebben uitgevonden vind ik zelf enorm weerzinwekkend en stiekem wil ik er een paar gaan kopen!(: Maar goed, jullie vragen jullie vast af over wat ik het nu heb? Wel, Lush heeft NIEUWE HAARPRODUCTEN uitgebracht. Zijn jullie even excited als ik nu ben?


Lush
Happy Happy Joy Joy
100% Veganistisch
100g: €16,95
250g: €34,95


Als eerste hebben we natuurlijk de nieuwe 'Happy Happy Joy Joy' conditioner. Wat een vrolijke naam toch? Goed wat doet dit schatje nu allemaal? Het is het wondermiddel voor mensen met droog, gekleurd of gebleekt haar. Dat zijn dus bijna alle mensen hier? Want wie heeft er nu eens geen last van droge puntjes of gewoon droog haar omdat je je haar recent gekleurd hebt? Deze conditioner beloofd je haar niet zwaar te maken, je haar te laten glanzen en het ook nog eens te voeden met de rijke ingrediënten die erin verstopt zitten zoals rozen- en sinaasappelbloesemwater, amandelmelk, jojoba-olie en een paar citrusoliën. Dat klinkt toch verrukkelijk niet?




Lush
Fair Trade Honey
100% Veganistisch
100g: €12,95
250g: €25,95
500g: €45,95

En wat zou een conditioner nu zijn zonder shampoo? En dan nog wel een shampoo die een zachte, kruidig-zoete geur heeft! Ik zie jullie nu allemaal fronsen van hier tot in Shakamakka, want het is toch Fair Trade HONEY? En ja er zit inderdaad meer dan 50% fair trade honing in, maar de geranium- en citroenolie overheersen de geur van de honing. Dus als je even voorbij de Lush komt, spring dan zeker even binnen om aan dit schatje te ruiken!


Lush
Sea Spray
100% Veganistisch
100g: €17,95

Naar dit product ben ik echt curious! Ik ben namelijk al lang opzoek naar een goede sea salt spray, want wie wil er nu geen beach waves door gewoon eventjes een spul in je haar te sprayen? Maar hoe werkt deze 'Sea Spray' nu? Je kan het eigenlijk op 3 verschillende manieren gebruiken. Als eerste kan je het gewoon op je droge lokken spuiten en je haar er na verder in model brengen. Ten tweede kan je het ook gewoon op je handen spuiten en dan in je haar smeren om zo een wat warrige look te creëren. Wat ik zou doen is het s'avonds gewoon op je lokken spuiten, wat kneden en dan lekker gaan slapen en s'morgens sta je dan op met een beach look en je moet alleen maar je borstel boven te halen, een beetje kammen en hup je bent klaar voor school! 



Lush
Superbalm
100% Veganistisch
45g: €23,95

Heb jij last van eczeem, psoriasis, roos of wil je gewoon een gezonde hoofdhuid? Dan is dit schatje echt iets voor jouw! Superbalm heeft zijn blauwe kleur te danken aan de blauwe kamille-olie. Blauwe Kamille-olie staat bekend voor zijn krachtige werking tegen irritaties wat dus geweldig van pas komt bij al de hoofdhuid probleempjes. Maar hoe gaat dit nu in zijn werking? Je neemt een heel klein beetje en smeert dit alleen op de hoofdhuid, want in Superbalm zit kokosolie en dat maakt je haar gemakkelijk vet en dat willen we nu ook weer niet hé? Eens het op je hoofdhuidje ligt laat je het intrekken voor ongeveer 20 minuutjes en daarna was je het uit met shampoo. Het kan zijn dat je je haar meerdere keren moet wassen voordat alles verwijdert is!


Lush
Roots
100% Vegetarisch
225g: €19,95

Dit is net zoiets als Superbalm, maar natuurlijk met verschillende ingrediënten. Deze behandeling is wel niet specifiek voor mensen met huidproblemen, maar gewoon eens voor wat extra verzorging. Gezond haar begint namelijk bij de wortels. Vandaar ook de naam Roots!(: Maar hoe ga je nu te werk met deze behandeling? Het liefst vraag je even aan je mama, zus of zelfs je vriendje om dit even met liefde op je hoofdhuid en een beetje op je lokken te smeren. Laat dit dan even 20 minuutjes intrekken en klaar is kees! Dus wil je een oppeppertje of glanzend, gezond en gevoed haar? Snel dan naar de winkel voor dit product!



Lush
Shine So Bright
10g: €9,50

En wat doet dit nu weer? Dit spul zorgt ervoor dat je droge puntjes gevoed worden en zo minder snel splijten. Maar pas op met dit product, want als je te veel smeert dan wordt je haar al snel vet. Wrijf eerst wat tussen handpalmen om het dan op je droge puntjes te smeren!


Lush
Blousey
100% Veganistisch
250g: €34,95

Alle gekleurde koppies aandacht hier, want deze shampoo is speciaal voor jullie gemaakt! Banaan, cacao- en cupuacu boter voeden beschadigt haar dat een kleuring heeft ondergaan. Deze shampoo heeft een zachte kruidige geur en een vleugje bloemengeur.


Lush
Big Solid Conditioner
100% Veganistisch
100g: €15,95

Net als de beroemde Big shampoo bevat deze ook zeezout voor volume en glans, maar het is ook perfect voor mensen met wat pluizig haar, want het bevat 30% kokosolie. Deze conditioner bar ruikt een beetje naar de Big shampoo, maar met wat meer jasmijn en vanille. Dat klinkt natuurlijk weer heerlijk!

Wat zouden jullie graag willen uitproberen van deze nieuwe haarproducten? 

Groetjes
Charlotte (: x






Geen opmerkingen:

Een reactie posten