Beautylust

dinsdag 8 mei 2012

Essence Ready For Boarding

Hoi, 



Jullie kennen het budget cosmetica-merk Essence wel, je kan het verkrijgen enkel en alleen  in Kruidvat (in België toch). 

Nu de zon  stilletjes meer van zich laat zien & voelen begint het vakantiegevoel een beetje te knagen. Het schooljaar zal snel gedaan zijn met al die verlengde weekends in mei en dan in meer dan de helft van juni examens.. EN DAN... ZOMERVAKANTIE! 

De meeste van jullie zullen naar het zuiden trekken of in ieder geval toch in die laaaange twee maanden naar een andere stad of land gaan. Dat betekent dus: koffers inpakken en wegwezen. 

Maar je kent het wel... Je probeert ook zo weinig mogelijk mee te sjoelen, maar toch geraakt alles er met moeite in die bagagekoffer. Daar heeft Essence wat op gevonden, Essence heeft een collectie gemaakt met een aantal mini spulletjes, zo hoef je geen full-size producten mee te nemen op reis. 

De collectie zal verschijnen in de winkelschappen vanaf half juni t.e.m. half juli in België en in Nederland half juli t.e.m. half augustus.

Hier een aantal producten van de 14 die in de collectie "Ready For Boarding" zullen zitten. 

  • Eyeshadowpalette

Dit oogschaduwpalette is een mini formaatje dat handig is voor op reis. Er bevinden zich 6 zomerkleuren in deze palette met een duo-applicator zodat je niet om de 5 seconden je applicator moet schoonmaken om een ooglook te maken. Deze kan al van jou zijn voor €3,49, geen geld ! Hopelijk zijn deze oogschaduws mooi gepigmenteerd...



  • Hand & body wipes
Wat ook wel handig is, is dat Essence een heel handig hersluitbaar zakje met vochtige doekjes heeft ontworpen. Deze komen altijd wel van pas, om snel je make up in één veeg weg te vegen zo'n geknoei met die reinigigingslotion en tonic en watjes... Ook zijn deze heel handig om je even op te frissen op het vliegtuig of gewoon even aan het strand waar de bloedhete zon op je schijnt! Dit zakje bevat 15 doekjes en je betaalt er €1,29 voor. De doekjes hebben een lekkere, frisse granaatappel geur! (geen idee hoe dat ruikt, dat gaan we testen dus !)

  • Nailpolish
Wat ook niet kan ontbreken op een zonnige zomerdag zijn felle, kleurrijke nagels. Essence heeft deze natuurlijk ook in deze collectie gestopt, deze bevat 5 nagellakjes! In het knalroze, oranje, lichtgroen, blauw en lichtgeel. Deze zijn te koop voor €1,49, iets duurder dan de andere nagellakjes die in het vaste assortiment zitten. 



  • Peel off base coat
 Nooit meer sleuren met die full-size nagellak remover die meestal nog eens verschrikkelijk stinkt ! Deze witte base coat wordt transparant bij het aanbrengen van deze base coat. Deze vormt een goede basis om je nagels te lakken. En wat nu als je dat kleurtje zat bent en het voor jou tijd is om een ander kleurtje aan te brengen? SIMPEL! Je trekt de nagellak er zo af. Geniaal! Dit kleine wondertje kost je maar €1,79!


  • Lip & cheak cream
Op reis gaan, dat betekent natuurlijk niet dat je heel je stash gaat meenemen naar de andere kant van de wereld voor gewoon een weekje, nee nee! Wat kan je dan wel doen? MULTITASKEN, of met andere woorden: een product voor verschillende doelen gebruiken. Zo heeft Essence een product op de markt gebracht dat je als blush en lippenstift kan gebruiken! Je hebt deze in het roze en oranje voor een klein prijsje van €2,49.



  • Cosmetic bag
Je kent het wel, je moet al je spulletjes van de badkamer in je koffer doen, maar hebt er geen tasje voor, Essence heeft een klein toilettasje gemaakt met een reisdesign! Voor €2,49 kan je het tasje meenemen naar huis. Zo houd je alle make-up en dergelijke bij één!

  • Luggage tag
Nu je eindelijk geland bent, moet je nog lang wachten op de bagage die word uitgeladen en dan op die rolband terecht komt. En als je even niet oplet is je koffer je zo voorbij gebonjourt, nu zal dat niet meer zo zijn, omdat Essence een bagagetag heeft ontworpen die waarschijnlijk alleen jij zal hebben op je koffers. Zo kan je je koffers sneller herkennen en sneller naar de bus gaan die je naar het hotel brengt, daar begint de fun pas ! 
Deze grabbel je zo in je tas voor €2,29.
  • 2 in 1 kajal pencil
Deze oogpotloden zijn te verkrijgen in blauw-geel & bruin-grijs. Handig, twee kleuren in  één potlood. Ze maken van je ogen een echte eyecather!
Aan de kassa zal je €1,49 moeten betalen pet 2in1 potlood.
Zooo, dit waren de producten in de "Ready For Boarding" collectie, hebben jullie ook alvast zoveel zin in de zomer? Laat die hoge temperaturen maar komen!

Groetjes,
Gilles x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten