Beautylust

woensdag 8 augustus 2012

De eerste Belgische beautybox




Toen ik vanmorgen opstond kreeg ik een wel héél leuk mailtje binnen. De eerste Belgische beautybox zal binnenkort naar alle beautyliefhebbers worden gestuurd die zich hierop abonneert. 

Jullie kennen een beautybox waarschijnlijk allemaal wel, zoals de Glossybox, Truly Yours, Beauty Box, etc. Het is een heel leuk, mooi doosje dat maandelijks naar jou thuis wordt opgestuurd waarin meestal 5 luxueuze samples ingewikkeld zitten in een papiertje met een strikje erom heen.

Je kan meestal jouw voorkeuren invullen en dan proberen ze een gepersonaliseerde beautybox voor jou samen te stellen. Zodat je er optimaal van kan genieten. 

Deauty staat voor Discovering Beauty, deauty.be ziet het als een soort plicht om vrouwen beauty te kunnen laten ontdekken. Op de website zal je binnenkort elke maand deze beautybox kunnen bestellen, hoeveel deze box gaat kosten is nog niet duidelijk. Maar ik neem aan dat rond de 12,50 euro gaat liggen inclusief de verzendkosten, zoals elke andere beautybox. Ook zal je op hun website inspiratie, informatie, tips & tutorials over beauty en cosmetica kunnen terugvinden.

Wanneer deze beautybox de deur uit zal gaan is nog eventjes af te wachten, zodra we meer informatie verkrijgen zullen we jullie als eerste op de hoogte houden. 

Wij zijn in ieder geval énorm blij met de komst van de eerste Belgische beautybox!

Groetjes, 
Gilles :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten