Beautylust

woensdag 8 augustus 2012

Essence Herfst -en Wintercollectie.

Hoi iedereen,




Ja hoor mensen, het is zover de herfst -en wintercollectie van essence is op komst. Nieuwe hippe kleuren, veranderingen en heel veel inspiratie. 

Op de eerste rij -> Sweet as candy - Boho chic - Little miss sunrise - Off to miami - What's my name - Absolutely blue 
Op de tweede rij -> Redvolution - Icy princess - Gold fever - Walk on the wild side - Date in the moonlight - Chic reloaded

Deze lieverdjes kennen jullie vast nog wel: de Colour & Go nagellakjes, maar nu met een grotere inhoud, namelijk 8ml in plaats van 5ml, en ook nog eens een vernieuwd kwastje. Daar kun je natuurlijk niet voor sukkelen. De formule en geweldige kwaliteit van de lakjes blijven gelukkig wel hetzelfde! De colour & go nail polish zal verkrijgbaar zijn in 44 verschillende kleuren die je voor € 1,69 kan meenemen. Iets duurder dan de normale prijs, maar je hebt dan ook wel BIJNA de helft meer dan de vorige nagellakjes van essence. 
Fairy dust - Star dust - Be my Brightsmaid - Pure love - Cotton candy - Strawberry Smoothie -  Safety first - WOW, it's orange! - Miss piggy's lollypop - Blueberry muffin - PapRedzzi - Cop & copper - Kiss the frog - Broadway starlet - Little mermaid - Dory in love - Box of chocolates - Black sparrow.

Ook heeft essence de 'colour arts' in hun vaste collectie opgenomen. Deze bevatten een  nagellak basis, een oog basis, een lip basis en deze geweldige pigments. Ik hoor jullie al denken: 'Wat is er nu zo speciaal aan deze pigments?'. Nou met deze pigment kan je niet alleen een leuke ooglook maken, maar ook een nagellak en zelfs kan je het op je lippen smeren met lipgloss. Als dat geen luxe is dan weet ik het toch niet meer hoor! 

Treur niet deze vernieuwde essence collectie zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in Belgiƫ. Het zal het wachten waard zijn!

Groetjes
Charlotte x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten