Beautylust

woensdag 22 augustus 2012

Update Deauty

Hoi iedereen, 

Ik heb weer een mailtje gekregen van Deauty met wat meer informatie over de eerste Belgische beautybox en wat exclusieve foto's van hoe de box eruit gaat zien en die wilde ik graag met jullie delen.

Deauty wil ervoor zorgen dat jullie weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes in cosmeticaland. Daarom wil Deauty ervoor zorgen dat jullie eerst producten kunnen uittesten vóórdat jullie ineens een hele full-size product gaan kopen waar jullie dan misschien helemaal niet tevreden met zijn. 

Jullie zullen kennis kunnen maken met grote, internationale merken die jullie misschien al kennen, als nichemerken waar je misschien énorm van onder de indruk zal zijn. Deauty zal een selectie maken die ze zelf aanraden aan jullie.

Maandelijks zal je 4 tot 6 producten kunnen uittesten die voornamelijk in een praktische reisverpakking zitten, zodat je ze makkelijk in je tas kan gooien en ze onderweg kan gebruiken. Deze producten zullen in een mooie, stevige doos verpakt zitten die je dan ook kan bewaren om spulletjes in op te bergen. 
Op basis van jou profiel zullen ze producten selecteren die het beste bij je past, zodat je optimaal kan genieten van de nieuwe producten.

Wil je je inschrijven? Dat kan! Tot eind augustus kan je jezelf inschrijven als 'Early Bird' en begin september opent de website officieel, zodat iedereen zich kan inschrijven. 

De beautybox zal 15 euro kosten met de verzendingskosten inbegrepen. Misschien vind je dat veel geld, maar ik kan je zeggen dat als je één van de 4-6 producten prettig vindt (wat ongetwijfeld wel zo zal zijn) dat je al véél voordeliger bent met deze beautybox i.p.v. je het in de winkel zou kopen voor de volledige prijs. 
Zie het als een cadeau'tje aan jezelf waar je elke maand naar verlangt en dat je ook met een strikje mag uitpakken :D

Ik laat je nog even een exclusieve foto zien van hoe de beautybox eruit zal zien!


Groetjes, 
Gilles :) x



Geen opmerkingen:

Een reactie posten